Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729951173

Liga 729951173 Información oficial sobre el partido 729951173 en Hattrick

04.05.2024 22:45:00

FC Papetoai Alineación oficial del equipo 'FC Papetoai' en el partido 4 - 2 Mona Amour Alineación oficial del equipo 'Mona Amour' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Papetoai Alineación oficial del equipo 'FC Papetoai' en el partido 4 - 0 Mona Amour Alineación oficial del equipo 'Mona Amour' en el partido
Tiene un resultado normal 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Papetoai

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Corria el minut 5, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Papetoai s'avançava en el marcador després que en Damien Langlois xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Passats 42 minuts, Gottfried Fiaker, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Papetoai es posava per davant!
  • 190 Minuto 60 (Gol de falta): El Tihoti Huri va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Papetoai. 3-1.
  • 190 Minuto 82 (Gol de falta): En Tihoti Huri va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 4-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Al minut 41, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Anton Gärtner de Papetoai va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gottfried Fiaker que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gottfried Fiaker per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Huimata Teipoarii va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Damien Langlois va rematar alt.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Dumitru Ban una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Huimata Teipoarii va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Dumitru Ban gairebé va marcar per a Papetoai des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Dimitry Mercadal es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Naumantas Šikštas de Papetoai va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mona Amour

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Maui Appriou, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 29.
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): MonAmour van mostrar una bona compenetració quan al minut 81 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Quentin Bredel va rematar sense oposició al fons de la xarxa.