Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729950558

Liga 729950558 Información oficial sobre el partido 729950558 en Hattrick

04.05.2024 22:45:00

Palm Trees FC Alineación oficial del equipo 'Palm Trees FC' en el partido 4 - 1 KSC - Tahiti Alineación oficial del equipo 'KSC - Tahiti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Palm Trees FC Alineación oficial del equipo 'Palm Trees FC' en el partido 5 - 0 KSC - Tahiti Alineación oficial del equipo 'KSC - Tahiti' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palm Trees FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 33. Danylo Kondratiuk, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jędrzej Szalacha sempre és una garantia. Al minut 71, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Marama Viriamu marcar el 2 - 1 per al Trees.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Ura Tavita va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tahiti. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marama Viriamu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Trees es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jędrzej Szalacha va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Teiki Mou va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marama Viriamu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Ura Tavita del Trees ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Trees per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Jędrzej Szalacha va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

KSC - Tahiti

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan Kawai Tehei va posar els visitants Tahiti per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kawai Tehei, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Heimano Marama de Tahiti va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.