Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729948677

Liga 729948677 Información oficial sobre el partido 729948677 en Hattrick

28.04.2024 23:10:00

Deportivo SEM 27 Alineación oficial del equipo 'Deportivo SEM 27' en el partido 0 - 7 Sparse Hairliners AC Alineación oficial del equipo 'Sparse Hairliners AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Deportivo SEM 27 Alineación oficial del equipo 'Deportivo SEM 27' en el partido 0 - 9 Sparse Hairliners AC Alineación oficial del equipo 'Sparse Hairliners AC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo SEM 27

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Krister Hansson de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sparse Hairliners AC

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vladyslav Ilyuk va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Giuseppe Rovai va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Chanan Bashan va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 39, i va fer pujar el 0 - 3 per a hAirliners.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Bogdan Creangă va augmentar l'avantatge de hAirliners a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Christian Ramo Valero va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Duane Nieman, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, hAirliners va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Bogdan Creangă, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Christian Ramo Valero va estar a punt de posar per davant a hAirliners amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Brandon Mikel va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bogdan Creangă després de 54 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Brandon Mikel va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de hAirliners a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Uvindu Weeraratne va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Christian Ramo Valero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.