Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729948608

Liga 729948608 Información oficial sobre el partido 729948608 en Hattrick

14.04.2024 23:10:00

Guyana Crocodiles FC Alineación oficial del equipo 'Guyana Crocodiles FC' en el partido 3 - 4 La Cajina de Tatane Alineación oficial del equipo 'La Cajina de Tatane' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Guyana Crocodiles FC Alineación oficial del equipo 'Guyana Crocodiles FC' en el partido 1 - 4 La Cajina de Tatane Alineación oficial del equipo 'La Cajina de Tatane' en el partido
Tiene suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guyana Crocodiles FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Juan José María Branda de Crocodiles va aconseguir igualar el partit al minut 11, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va premiar Crocodiles amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Juan José María Branda va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Juan José María Branda el va rematar Shrikeshav Banerjee amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Rodolfo Paredes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Mario Pérez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Terrell Williams de Crocodiles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39 del partit, Terrell Williams de l'equip Crocodiles, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

La Cajina de Tatane

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Joe Shelton que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 163 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 56 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Marcel Bruukbor.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 66 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Roy Bruce marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 90, quan Jonas Rosnes va posar els visitants Cajina per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Jonas Rosnes va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Roy Bruce va estar a punt de posar per davant a Cajina amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Adrián Brito va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Cajina va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adrián Brito va desviar el xut final de Renato Massaroni després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Roy Bruce va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Adrián Brito va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.