Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729948556

Liga 729948556 Información oficial sobre el partido 729948556 en Hattrick

14.04.2024 23:10:00

Calienta Que Sales Alineación oficial del equipo 'Calienta Que Sales' en el partido 2 - 6 Kvalheim FC of Guyana Alineación oficial del equipo 'Kvalheim FC of Guyana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Calienta Que Sales Alineación oficial del equipo 'Calienta Que Sales' en el partido 0 - 8 Kvalheim FC of Guyana Alineación oficial del equipo 'Kvalheim FC of Guyana' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calienta Que Sales

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Alejandro Ely, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Bryan Fridley la va rematar Efe Bulut amb una magnífica volea que va fer pujar per a Calienta el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Al minut 3, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Kvalheim FC of Guyana

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 en Quintin Twumasi va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 139 Minuto 16 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Ishan Kanitkar! Un inimaginable dribbling sobre Michael O'Connor va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 2 per a Kvalheim.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 20 de partit va donar a Kvalheim l'avantatge per 1 - 3. Aviral Pai en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Aviral Pai va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Borys Kubieniec de Kvalheim l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 89 de partit.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Shivaji Deshpande, que va ser qui va marcar 2 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Dean Hoffman. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 284 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Dragoş Teişanu de Kvalheim va fallar un penal al minut 76, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aviral Pai de Kvalheim va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.