Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729946317

Liga 729946317 Información oficial sobre el partido 729946317 en Hattrick

21.04.2024 23:10:00

Malvín FC Alineación oficial del equipo 'Malvín FC' en el partido 3 - 2 Pelé FC Alineación oficial del equipo 'Pelé FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Malvín FC Alineación oficial del equipo 'Malvín FC' en el partido 5 - 0 Pelé FC Alineación oficial del equipo 'Pelé FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malvín FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 52 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Eric Benedict va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 61, Eric Benedict de Malvín empatava el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Malvín, atacant per l'esquerra al minut 68, va aprofitar el magnífic llançament de Fredrik Karstensson per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Malvín va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jörg Hein Pörsel la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Lalit Ghurye va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Raphael Capitaine es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Pelé FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bishier Ahmad, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Passaven 40 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ömer Lütfi Gergöz va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".