Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729839311

Liga 729839311 Información oficial sobre el partido 729839311 en Hattrick

22.04.2024 01:00:00

Arkansas Comets Alineación oficial del equipo 'Arkansas Comets' en el partido 1 - 0 Eryndor Fae Alineación oficial del equipo 'Eryndor Fae' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arkansas Comets Alineación oficial del equipo 'Arkansas Comets' en el partido 2 - 1 Eryndor Fae Alineación oficial del equipo 'Eryndor Fae' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arkansas Comets

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): AC va posar-se per davant 1 - 0 al minut 24, quan Kevin Simms va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mario Federico Lapomarda de AC va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en György Alberti es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Mario Federico Lapomarda gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Charles Keys va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bogusław Przeorski de AC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eryndor Fae

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Eryndor creava perill des de la dreta al minut 30, però en Vsevolod Furman, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Tadeyo Romero desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Andrés Leal va fer una jugada per la banda esquerra, però Vsevolod Furman va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Tadeyo Romero va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dean Billam va fer una magnífica centrada, però la rematada de Andrés Leal va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.