Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729838589

Liga 729838589 Información oficial sobre el partido 729838589 en Hattrick

29.04.2024 01:00:00

Raleigh Oaks Alineación oficial del equipo 'Raleigh Oaks' en el partido 7 - 4 Gone Fishin' Alineación oficial del equipo 'Gone Fishin'' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Raleigh Oaks Alineación oficial del equipo 'Raleigh Oaks' en el partido 6 - 1 Gone Fishin' Alineación oficial del equipo 'Gone Fishin'' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raleigh Oaks

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dom Walcott ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Raleigh es posava per davant 1 a 0.
  • 190 Minuto 29 (Gol de falta): El Archie Browne va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Raleigh. 2-0.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Als 31 minuts de joc, els nois de Raleigh van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Davon Larkin augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Raleigh i així augmentar el marcador a 4 - 2 als 37 minuts de joc. Mentre en Davon Larkin el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Julio Alcántar es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Raleigh va aconseguir el 6 - 3 quan Robin Waters va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Raleigh a 7 - 4. Archie Browne va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cóatl Isunza per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kimani Champion va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Archie Browne gairebé va marcar per a Raleigh des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Gone Fishin'

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Fishermen va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Enrico Fazzari, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marek Badal que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Davon Larkin no va poder aturar Alisson Carelli de Fishermen, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 36 el 3 - 2.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Jeffrey da Silva va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 5 - 3.
  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors de Fishermen no defallien en cap moment. Producte d'això, en Roman Výlet va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 6 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Roman Výlet de Fishermen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.