Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729833038

Liga 729833038 Información oficial sobre el partido 729833038 en Hattrick

22.04.2024 01:00:00

US FC Alineación oficial del equipo 'US FC' en el partido 2 - 4 FC Hair Alineación oficial del equipo 'FC Hair' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
US FC Alineación oficial del equipo 'US FC' en el partido 3 - 0 FC Hair Alineación oficial del equipo 'FC Hair' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

US FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): US, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Oscar Hawk per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Roberto Wharton es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dustin Sauer va rematar alt.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Osiris Dieguez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El jugador de US Dustin Sauer quasi va assolir l'empat al minut 33 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al 50, Oscar Hawk hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ábel Karácsonyi. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Osiris Dieguez va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 55 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): US va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 63 que Ábel Karácsonyi no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Roberto Wharton de US va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bernardino Ocampo de US va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Hair

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 25, quan Xander Moody va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Xander Moody va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 108 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Keith Weston és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Xander Moody perquè aconseguís el 1 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 90 minuts quan Keith Weston va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 4 per a Hair.