Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729828012

Liga 729828012 Información oficial sobre el partido 729828012 en Hattrick

13.05.2024 01:00:00

Seattle Nephews Alineación oficial del equipo 'Seattle Nephews' en el partido 2 - 2 Lynden Alineación oficial del equipo 'Lynden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Seattle Nephews Alineación oficial del equipo 'Seattle Nephews' en el partido 2 - 1 Lynden Alineación oficial del equipo 'Lynden' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,8 % 17,6 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seattle Nephews

Goles Goles

  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Nephews una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Tizoc Granados, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 54.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Blake 'Wolf' Jung estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Tizoc Granados va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Nephews per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Damon Holley, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Tizoc Granados va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Nephews va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Phil 'Bear' Hoopes la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lynden

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): Kev Douglas va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 21 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Lynden van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 89, quan Kev Douglas va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ty Stowe estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Andrew Miller, als 16 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): El Lynden va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 56, però en Andrés Ayala va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.