Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729810296

Liga 729810296 Información oficial sobre el partido 729810296 en Hattrick

15.04.2024 00:55:00

Sabotage C.F. Alineación oficial del equipo 'Sabotage C.F.' en el partido 0 - 7 Mac Orange FC Alineación oficial del equipo 'Mac Orange FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Sabotage C.F. Alineación oficial del equipo 'Sabotage C.F.' en el partido 0 - 8 Mac Orange FC Alineación oficial del equipo 'Mac Orange FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabotage C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Jack White va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Hernando Lujano, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Mac Orange FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Orange va ser finalitzada des de l'esquerra per Luís Humberto Oliveira al minut 10. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 18, Orange va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Sybren Amand.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, un xut de Carlos Roldán des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Hernando Tapia de Orange va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sabotage. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Carlos Roldán la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Orange es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 39.
  • 180 Minuto 62 (Gol de falta): Al minut 62, una falta xutada per Luís Humberto Oliveira va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 6 per a Orange. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Riccardo De Mangelaere de Orange l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 65 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Antonio Sobers de Orange va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 28 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Carlos Roldán, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Orange va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, el Orange va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Carlos Roldán s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jakub Wirmańczyk de Orange va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.