Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729772782

Liga 729772782 Información oficial sobre el partido 729772782 en Hattrick

29.04.2024 00:45:00

Hinchada U Crema Alineación oficial del equipo 'Hinchada U Crema' en el partido 3 - 1 Los Freudianos Alineación oficial del equipo 'Los Freudianos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hinchada U Crema Alineación oficial del equipo 'Hinchada U Crema' en el partido 2 - 1 Los Freudianos Alineación oficial del equipo 'Los Freudianos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,2 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hinchada U Crema

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Julián Siguas de Hinchada aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Hinchada a 2 - 0. Rudolf-Heinz Spörck va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Hinchada va augmentar la diferència quan Aníbal Pinchi Pinchi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Hinchada van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Bolesław Kawecki va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nicolae-Radu Rebreanu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Los Freudianos

Goles Goles

  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Juvenal Zaccaria el va rematar Werni Tschuor amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Edmund Klieba que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Juvenal Zaccaria al minut 33 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Brice Richet va fer al minut 59 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Emilio Suárez León, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Edmund Klieba va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hinchada. La jugada d'estratègia del Freudianos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Emilio Suárez León va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 235 Minuto 72 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Juvenal Zaccaria es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 72, però el porter va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Edmund Klieba va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Arya Ronggodani no es va rendir i va fer unes grans aturades.