Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729768804

Liga 729768804 Información oficial sobre el partido 729768804 en Hattrick

22.04.2024 00:30:00

Atlético Celaya Alineación oficial del equipo 'Atlético Celaya' en el partido 3 - 2 C.A. Franklin Alineación oficial del equipo 'C.A. Franklin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlético Celaya Alineación oficial del equipo 'Atlético Celaya' en el partido 5 - 0 C.A. Franklin Alineación oficial del equipo 'C.A. Franklin' en el partido
Tiene mala suerte 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Celaya

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Atlético prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Macario Andrade va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Atlético va augmentar la diferència quan Ricardo Falcone no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Macario Andrade va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Ricardo Falcone va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlético se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Daniel Vázquez Acevedo de Atlético va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atlético a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Benjamín Jiménez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lalo Casanavate va entorpir al marcador d'en Macario Andrade per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

C.A. Franklin

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Boris Schleeger va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Franklin i marcant el 2 - 1.
  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Boris Schleeger va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Franklin en aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Matěj Mück va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Franklin va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Sławomir Rycerz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Franklin creava perill des de la dreta al minut 82, però en Adrián Eugenio Arias, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Francesco Maria Di Pierri desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 82 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Boris Schleeger va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Andrea Cerritelli de Franklin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.