Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729754299

Liga 729754299 Información oficial sobre el partido 729754299 en Hattrick

22.04.2024 00:30:00

Mayonesa f.c Alineación oficial del equipo 'Mayonesa f.c' en el partido 5 - 1 Ac Las Piedras Alineación oficial del equipo 'Ac Las Piedras ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mayonesa f.c Alineación oficial del equipo 'Mayonesa f.c' en el partido 4 - 0 Ac Las Piedras Alineación oficial del equipo 'Ac Las Piedras ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mayonesa f.c

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Mayonesa equilibrava la balança al minut 21. En Szymon Karczmarzyk, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Viktor Karađole de Mayonesa, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Mayonesa al minut 39, que va llançar ajustat al pal en Rodolfo Gomes. 3 - 1 pels locals.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Mayonesa va obtenir un penal al minut 41, que va llançar a la perfecció Rodolfo Gomes. 4 - 1 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Enzo Haringman va augmentar l'avantatge de Mayonesa a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Stephen Kinnear va fer una magnífica centrada, però la rematada de Patrick Poschner va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Szymon Karczmarzyk gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mihai-Marius Gărdean va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Viktor Karađole, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Pavol Večerka de Mayonesa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pavol Večerka de Mayonesa va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Ac Las Piedras

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Agustín Herrera va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Fernando Rubino va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Szymon Karczmarzyk per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Mitrofan Scheglov quasi redueix la diferència al marcador al minut 75, però una gran estirada d'en Hviodar Tashkovich va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Caleb Swayze van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Viktor Karađole a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agustín Herrera de Piedras es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.