Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729754088

Liga 729754088 Información oficial sobre el partido 729754088 en Hattrick

13.05.2024 00:30:00

Chauchas F.C Alineación oficial del equipo 'Chauchas F.C' en el partido 4 - 1 Guanchan Alineación oficial del equipo 'Guanchan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Chauchas F.C Alineación oficial del equipo 'Chauchas F.C' en el partido 5 - 0 Guanchan Alineación oficial del equipo 'Guanchan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chauchas F.C

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Balram Chakraborty al minut 21, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Chauchas i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Chauchas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Feike Hulst va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Chauchas va obtenir un penal al minut 54, que va llançar a la perfecció Balram Chakraborty. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Chauchas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Bolesław Uchański va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Balram Chakraborty, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Balram Chakraborty de Chauchas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bernardino Fernandes per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Henri Piensoho va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Bolesław Uchański va rematar alt.

Guanchan

Goles Goles

  • 137 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 71 una excel·lent centrada de Marco Antonio Germi va arribar a Iván Caporalini, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Ben Gallone va encarar al porter al 24, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Benjamin Bretèche va fer una estirada espectacular al minut 68, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Iván Caporalini.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 76 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Queralt Marcer amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ben Gallone de Guanchan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.