Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729754081

Liga 729754081 Información oficial sobre el partido 729754081 en Hattrick

29.04.2024 00:30:00

Guanchan Alineación oficial del equipo 'Guanchan' en el partido 0 - 4 La Escuelita de Eber f.c Alineación oficial del equipo 'La Escuelita de Eber f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guanchan Alineación oficial del equipo 'Guanchan' en el partido 0 - 2 La Escuelita de Eber f.c Alineación oficial del equipo 'La Escuelita de Eber f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guanchan

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Georges Masiello va servir per deixar enrere el gegant Jurgen Sobrino al minut 70, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

La Escuelita de Eber f.c

Goles Goles

  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): En Jurgen Sobrino va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 29. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 48 de partit va donar a Eber l'avantatge per 0 - 2. Octavio Moras en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 52 (Gol de penalti): Al minut 52 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Jurgen Sobrino va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Guanchan. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Thor Nonbo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Eber es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Thor Nonbo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Henri Piensoho va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Salomón Vaillant ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Eber va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Jorge Pulquério va quedar-se sol davant el porter Henri Piensoho, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Mariusz Chomiuk quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Henri Piensoho, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mariusz Chomiuk es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.