Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729753972

Liga 729753972 Información oficial sobre el partido 729753972 en Hattrick

06.05.2024 00:30:00

Real de San Carlos fc Alineación oficial del equipo 'Real de San Carlos fc' en el partido 3 - 3 Abayuba Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Abayuba Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real de San Carlos fc Alineación oficial del equipo 'Real de San Carlos fc' en el partido 2 - 1 Abayuba Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Abayuba Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,7 % 6,9 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real de San Carlos fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bogdan Jugaru ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Carlos es posava per davant 1 a 0.
  • 136 Minuto 67 (Gol evento especial inexperiencia rival): Xerónimo Velay va deixar patent la seva inexperiència al minut 67, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Bogdan Jugaru va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 1 per a Carlos.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Gjorgji Shishovski va donar a Carlos un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 49 (Ocasión evento especial): En Gjorgji Shishovski va fer una ràpida incursió al minut 49, però en Oscar Pacheco Areco no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Jere Kuusikorpi del Carlos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Abayuba Futbol Club

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 22 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Oscar Pacheco Areco.
  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 69 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Julio Walter Garufa marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 90. L'anotador per AFC va ser Jean-Guy Bordé, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Hugo Orlando Rossemberg va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Jean-Guy Bordé va estar a punt de posar per davant a AFC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pierre-Étienne Vervloet va impedir un gol cantat.