Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729707047

Liga 729707047 Información oficial sobre el partido 729707047 en Hattrick

13.05.2024 00:00:00

E.C Vista Alegre Alineación oficial del equipo 'E.C Vista Alegre' en el partido 3 - 2 Desportiva Carioca. Alineación oficial del equipo 'Desportiva Carioca.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
E.C Vista Alegre Alineación oficial del equipo 'E.C Vista Alegre' en el partido 4 - 6 Desportiva Carioca. Alineación oficial del equipo 'Desportiva Carioca.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,6 % 60,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.C Vista Alegre

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Alcibíades Mouzinho entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Alegre, un peu providencial d'en Miguel Castro Castelo va situar el 1-0 al panell digital.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Júlio Antunes Coimbra, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Alegre se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 37.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Als 39 minuts, Adão Ribeiro va ampliar l'avantatge de Alegre amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mauro Tognolli va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Élsio Rio Branco per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jusuf Šestić va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Élsio Rio Branco va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jacó Ribeiro Paschoal de Alegre va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Castro Castelo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Desportiva Carioca.

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Amílcar Mourão Dias va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Desportiva.
  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Jonas Kanami de Desportiva després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Alanzinho Vila quasi redueix la diferència al marcador al minut 40, però una gran estirada d'en Viníccius Almeida va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Melchior Zonschits de Desportiva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.