Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729630883

Liga 729630883 Información oficial sobre el partido 729630883 en Hattrick

05.05.2024 23:30:00

Los Rigolinos FC Alineación oficial del equipo 'Los Rigolinos FC' en el partido 0 - 4 Deportivo Maracaibo F.C Alineación oficial del equipo 'Deportivo Maracaibo F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Rigolinos FC Alineación oficial del equipo 'Los Rigolinos FC' en el partido 0 - 1 Deportivo Maracaibo F.C Alineación oficial del equipo 'Deportivo Maracaibo F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Rigolinos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Cristoforo Vischi va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Leo Olascuaga va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pablo Cesar Klarreich va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Czesław Roman de Rigolinos es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

Deportivo Maracaibo F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En António Duarte Santos va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Rúbem do Senhor va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Diego Krawczyk va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 33, i va fer pujar el 0 - 3 per a Deportivo.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): En Rúbem do Senhor entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Deportivo, un peu providencial d'en António Duarte Santos va situar el 0-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Reynaldo Loaeza va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Deportivo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ian Hershberger va desviar el xut final de Adal Bermeo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Ebert De Loose quasi marca en una jugada assajada de córner que Adal Bermeo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.