Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729629364

Liga 729629364 Información oficial sobre el partido 729629364 en Hattrick

28.04.2024 23:30:00

Chonto F.C. Alineación oficial del equipo 'Chonto F.C.' en el partido 7 - 4 Sociedad Marabina FC Alineación oficial del equipo 'Sociedad Marabina FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Chonto F.C. Alineación oficial del equipo 'Chonto F.C.' en el partido 3 - 1 Sociedad Marabina FC Alineación oficial del equipo 'Sociedad Marabina FC' en el partido
Tiene mucha potra 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,2 % 2,1 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chonto F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Edgar Innaty va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Chonto.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ľuboš Estočko va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Chonto pel centre va donar un gran resultat: el gol de Garry Mayne va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ľuboš Estočko va anar a parar al cap de Edgar Innaty que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Chonto el 4 - 1.
  • 135 Minuto 39 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Garry Mayne va marcar el 5 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Delfim Sá Conceição es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 6 - 3 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 7 - 3 va pujar al marcador quan Chonto va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ľuboš Estočko des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Santiago Rincón per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Valmaseda va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Alexander Sari una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Luis Valmaseda va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexander Sari de Chonto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sociedad Marabina FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats de Sociedad van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Leocadio Márquez va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Sociedad va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 2 quan Nelson Rada va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 50 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 50, el jugador visitant Aureo Vid va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 90 del partit, anotant el 7 - 4, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Leopoldo Brunetti.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Leopoldo Brunetti va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Santiago Rincón per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Rocasolano de Sociedad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.