Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729629307

Liga 729629307 Información oficial sobre el partido 729629307 en Hattrick

21.04.2024 23:30:00

Atletico Quilmes A.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Quilmes A.C' en el partido 3 - 2 La llanada f.c Alineación oficial del equipo 'La llanada f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Quilmes A.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Quilmes A.C' en el partido 0 - 5 La llanada f.c Alineación oficial del equipo 'La llanada f.c' en el partido
Tiene bastante suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Quilmes A.C

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Union Aroa va reduir el marcador al minut 44 a 1 - 2 quan Danil Sokovich va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Andrés Morillo va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Union Aroa empatava el partit, 2 a 2, al minut 77.
  • 124 Minuto 78 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 78 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ambroise Bertrand llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Baudilio Quiroz va marxar de Aníbal Atencio en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Union Aroa van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Danil Sokovich.

La llanada f.c

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sathappan Rajkumar que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a llanada.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Sathappan Rajkumar va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Xurde Rosanes va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Manuel Eristin va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, el llanada va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jaume Colomer s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Aníbal Atencio hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Carlos Alberto Cottin havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Xurde Rosanes després de 54 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Eristin va poder desviar-lo a córner.
  • 284 Minuto 64 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a llanada, Sathappan Rajkumar va fallar un penal al minut 64, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): Sathappan Rajkumar va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.