Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729627073

Liga 729627073 Información oficial sobre el partido 729627073 en Hattrick

05.05.2024 23:00:00

Legendary Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Legendary Soccer Team' en el partido 1 - 1 Black Lungs Alineación oficial del equipo 'Black Lungs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Legendary Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Legendary Soccer Team' en el partido 4 - 0 Black Lungs Alineación oficial del equipo 'Black Lungs' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legendary Soccer Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Legendary. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Binho Araguanã xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Ray Nolan quasi dona a Legendary l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Darko Lazić gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Josh Lawrenson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Legendary van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Oleksii Reva, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Salim Haq va rematar alt.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Legendary ho intentava per la dreta per mitjà de Joey James, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Josh Lawrenson al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Oleksii Reva va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Darko Lazić va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Salim Haq va estar a punt d'acabar en gol al minut 85, però el porter visitant Josh Lawrenson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Black Lungs

Goles Goles

  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, el Black va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Tierry Lafleur, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): Tierry Lafleur quasi marca en una jugada assajada de córner que Tommy Richard havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Black va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nolan Nagel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.