Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729612052

Liga 729612052 Información oficial sobre el partido 729612052 en Hattrick

14.04.2024 23:00:00

Quebec Flyers Alineación oficial del equipo 'Quebec Flyers' en el partido 0 - 7 Oilmen United Alineación oficial del equipo 'Oilmen United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Quebec Flyers Alineación oficial del equipo 'Quebec Flyers' en el partido 0 - 9 Oilmen United Alineación oficial del equipo 'Oilmen United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quebec Flyers

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Henri Hyttinen estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Steve Lash, als 12 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El Quebec va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en Victor-Emmanuel Painchaud va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Oilmen United

Goles Goles

  • 174 Minuto 20 (Gol de penalti): Quan passaven 20 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del OU. En Niklaus Gambino va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Grégori Veyrac, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Juchin Sube va augmentar l'avantatge de OU a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, OU va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Alastair Schneider, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Alastair Schneider de OU va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Flamínio Cavallera va augmentar l'avantatge de OU a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Zvonko Gundić va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 0 - 7 per a OU.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Roland Béliveau va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.