Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729610264

Liga 729610264 Información oficial sobre el partido 729610264 en Hattrick

21.04.2024 23:00:00

Fraser River Alineación oficial del equipo 'Fraser River' en el partido 4 - 1 Defiant Sons of Mars Alineación oficial del equipo 'Defiant Sons of Mars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fraser River Alineación oficial del equipo 'Fraser River' en el partido 2 - 0 Defiant Sons of Mars Alineación oficial del equipo 'Defiant Sons of Mars' en el partido
Tiene suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fraser River

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Fraser va ser Nkuba Manga.
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41 l'àrbitre va premiar Fraser amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Daniel Steinkogler va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Poul Jóhannesen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Fraser.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Nkuba Manga de Fraser va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Mauritz Vonckx, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Mauritz Vonckx de Fraser gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de James Smith al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mauritz Vonckx va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Iván Luis Abarza de Fraser va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Defiant Sons of Mars

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Defiant va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alfred Dustyhorn aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Enrico Vergori es va comportar com un juvenil al minut 38 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Defiant van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però Douglas Jackson va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Augusto Carmona va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 59 de joc.