Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729608819

Liga 729608819 Información oficial sobre el partido 729608819 en Hattrick

12.05.2024 23:00:00

Les Boubous Poilus Alineación oficial del equipo 'Les Boubous Poilus' en el partido 2 - 0 Scotia Olympics Alineación oficial del equipo 'Scotia Olympics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Les Boubous Poilus Alineación oficial del equipo 'Les Boubous Poilus' en el partido 1 - 0 Scotia Olympics Alineación oficial del equipo 'Scotia Olympics' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Boubous Poilus

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, Lou Stirton va pentinar un córner cap al segon pal que Valdinei Alexander va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Lou Stirton de Boubous va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Boubous a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nico Baker va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Lou Stirton va intentar anar-se'n per velocitat al minut 22 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 235 Minuto 59 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Lou Duffy es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 59, però el porter va aturar el seu xut.

Scotia Olympics

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Olympics, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Jean-Benoît Lepage va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Olympics va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Damien Black, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Olympics sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Selemea Hawtin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 86 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raul Travis de Olympics amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.