Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729607133

Liga 729607133 Información oficial sobre el partido 729607133 en Hattrick

28.04.2024 23:10:00

AZ Paramaribo Alineación oficial del equipo 'AZ Paramaribo' en el partido 5 - 1 KLUIVERT CRASH!!! Alineación oficial del equipo 'KLUIVERT CRASH!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AZ Paramaribo Alineación oficial del equipo 'AZ Paramaribo' en el partido 5 - 0 KLUIVERT CRASH!!! Alineación oficial del equipo 'KLUIVERT CRASH!!!' en el partido
Tiene un resultado normal 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AZ Paramaribo

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Una falta al minut 4 va provocar un lliure directe. Gebnema Sutapiyana el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 134 Minuto 11 (Gol de penalti): Als 11 minuts de joc, els nois de AZ van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Gebnema Sutapiyana augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Kurt Tjoen Tak Seu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): AZ va augmentar la diferència quan Vasco Schuitemaker no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de AZ pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kurt Tjoen Tak Seu va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hedwiges Raijmann al minut 21 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sahri Roeplal va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gebnema Sutapiyana va intentar anar-se'n per velocitat al minut 22 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 28 quan Gebnema Sutapiyana de AZ gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Dean Hoft gairebé va marcar per a AZ des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Faisel Hansildaar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

KLUIVERT CRASH!!!

Goles Goles

  • 152 Minuto 47 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Gauravchand Jobanputra de KLUIVERT després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gauravchand Jobanputra de KLUIVERT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.