Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729606910

Liga 729606910 Información oficial sobre el partido 729606910 en Hattrick

28.04.2024 23:10:00

FC Donnalucata Alineación oficial del equipo 'FC Donnalucata' en el partido 0 - 3 Paramaribo's Ouwe United Alineación oficial del equipo 'Paramaribo's Ouwe United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Donnalucata Alineación oficial del equipo 'FC Donnalucata' en el partido 0 - 4 Paramaribo's Ouwe United Alineación oficial del equipo 'Paramaribo's Ouwe United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Donnalucata

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 74 (Ocasión evento especial): En Basil Joseph, al minut 74 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Justin Shuler el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Demilio Rakhan de Donnalucata va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Paramaribo's Ouwe United

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): En Muhammet Melen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Ouwe, un peu providencial d'en Justin Shuler va situar el 0-1 al panell digital.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Frode Aronsen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Ouwe augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jeremia Ravololoniaina es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Juan Luis Herreruelo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 18, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonello Bortoli va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ernest Szyburski ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Geert Lauricella va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 37, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Frode Aronsen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antonello Bortoli, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Daeng Luluporo després de 56 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antonello Bortoli va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ernest Szyburski de Ouwe va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Geert Lauricella.