Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729586918

Liga 729586918 Información oficial sobre el partido 729586918 en Hattrick

05.05.2024 22:40:00

Union Libertad LV Alineación oficial del equipo 'Union Libertad LV' en el partido 0 - 4 Club Deportivo Austrālis Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Austrālis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Union Libertad LV Alineación oficial del equipo 'Union Libertad LV' en el partido 0 - 2 Club Deportivo Austrālis Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Austrālis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Libertad LV

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En César Verdugo no oblidarà el que li va passar durant el minut 49. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En César Verdugo de Libertad va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de César Verdugo no va entrar per centímetres.

Club Deportivo Austrālis

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Javier Calbuante que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, un xut de Acácio Faia des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, Deportivo va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Javier Calbuante, amb un xut sec des de la dreta.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Juan Edígoraz va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 79, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Deportivo, mentre ja celebrava el 0 - 4, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Churata Alvarado, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luciano Ringeling no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Javier Calbuante va estar a punt de posar per davant a Deportivo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Churata Alvarado va impedir un gol cantat.