Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729543631

Liga 729543631 Información oficial sobre el partido 729543631 en Hattrick

28.04.2024 22:40:00

LOS PERROS CRAZY Alineación oficial del equipo 'LOS PERROS CRAZY' en el partido 0 - 5 albionfc Alineación oficial del equipo 'albionfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
LOS PERROS CRAZY Alineación oficial del equipo 'LOS PERROS CRAZY' en el partido 0 - 6 albionfc Alineación oficial del equipo 'albionfc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS PERROS CRAZY

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): PERROS van sortir al contraatac al minut 16, però Jaime Zerega va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aurelius Campos de PERROS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

albionfc

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador de albionfc Joel Zetterberg va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 29 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Máximo Piller la va rematar Xaiver Seoane amb una magnífica volea que va fer pujar per a albionfc el 0 - 2.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, albionfc va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Xaiver Seoane, amb un xut sec des de la dreta.
  • 136 Minuto 83 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Liberto Blanch es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Mauro Hereveri per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 83 passava a ser 0 - 4.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a albionfc l'avantatge per 0 - 5. Mauro Hereveri en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): El albionfc va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 12 amb un llançament de falta perillós. En Máximo Piller però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): albionfc va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Maikel Solari va desviar el xut final de Eduardo Rivera després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Máximo Piller va xutar magistralment una falta al minut 19 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Qinaya Ruiz Tagle es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.