Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729542571

Liga 729542571 Información oficial sobre el partido 729542571 en Hattrick

12.05.2024 22:40:00

Inter Calama Alineación oficial del equipo 'Inter Calama' en el partido 0 - 4 azotao fc Alineación oficial del equipo 'azotao fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter Calama Alineación oficial del equipo 'Inter Calama' en el partido 2 - 0 azotao fc Alineación oficial del equipo 'azotao fc' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Calama

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Juan Del Transito Albages de Calama va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Calama va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 78 que İbrahim Ali Özlüer no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Miguel Curileo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

azotao fc

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de azotao va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Tom Wang, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Calama. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Carlton Silverstein la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del azotao es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 25.
  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de azotao eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 61, Neo Puystjens va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tom Wang de azotao va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): azotao van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 31 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Paul Odonkor no va ser gens encertat.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Carlton Silverstein quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Florin Firţulescu, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Neo Puystjens de azotao amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.