Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729540272

Liga 729540272 Información oficial sobre el partido 729540272 en Hattrick

05.05.2024 22:40:00

Se nos fue de las manos F.C. Alineación oficial del equipo 'Se nos fue de las manos F.C.' en el partido 3 - 6 CD The Boys Alineación oficial del equipo 'CD The Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Se nos fue de las manos F.C. Alineación oficial del equipo 'Se nos fue de las manos F.C.' en el partido 3 - 5 CD The Boys Alineación oficial del equipo 'CD The Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 77,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Se nos fue de las manos F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CSD SNFDLM s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alpha Timera que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 22 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Passat el minut 34 de joc, Mario Di genova facilitava les coses al CSD SNFDLM amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 104 Minuto 84 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Jonatan Żuchowski va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a CSD SNFDLM: 3 a 5 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alpha Timera va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el CSD SNFDLM va posar setge sobre la defensa central visitant però en Hassine Bannour no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): CSD SNFDLM va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alpha Timera va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Anton Ryan va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Di genova de CSD SNFDLM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CD The Boys

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 11, quan Hasan Tahsin Cankut va posar els visitants Boys per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Viriato Cruzes va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Boys va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 38. Jerardo Chihuay va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alfred Mosek va anar directament als peus de Hasan Tahsin Cankut que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 4.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Kasper Szkuat va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Viktor Oberleiter de Boys l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 6 al minut 86 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Hasan Tahsin Cankut de Boys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.