Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729537859

Liga 729537859 Información oficial sobre el partido 729537859 en Hattrick

28.04.2024 22:40:00

Zam Star Alineación oficial del equipo 'Zam Star' en el partido 4 - 2 AC VERGKAMP Alineación oficial del equipo 'AC VERGKAMP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Zam Star Alineación oficial del equipo 'Zam Star' en el partido 4 - 1 AC VERGKAMP Alineación oficial del equipo 'AC VERGKAMP' en el partido
Tiene un resultado normal 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zam Star

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Jesús Romeo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Star es posava per davant!
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 41 gràcies a la jugada de Per-Ivar Hansson, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Văn Đăng Hưng de Star va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Chris Price la va rematar Văn Đăng Hưng amb una magnífica volea que va fer pujar per a Star el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Văn Đăng Hưng va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Teófilo Espinar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Văn Đăng Hưng! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Michael Troncoso va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Ferdinand Schmook de Star gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Chris Price, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Pedro Martens de Star va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

AC VERGKAMP

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Als 29 minuts de partit, Diego Pascuala de VERGKAMP va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El 4 - 2 el va apuntar al seu compte particular Francisco Javier Vergara de VERGKAMP després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de VERGKAMP, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Jan Ottersen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): VERGKAMP va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Igor Volosatov va desviar el xut final de Francisco Javier Vergara després d'una sèrie de rebots i molta confusió.