Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729537637

Liga 729537637 Información oficial sobre el partido 729537637 en Hattrick

28.04.2024 22:40:00

Real Morro FC Alineación oficial del equipo 'Real Morro FC' en el partido 1 - 0 purple_dream Alineación oficial del equipo 'purple_dream' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Morro FC Alineación oficial del equipo 'Real Morro FC' en el partido 0 - 1 purple_dream Alineación oficial del equipo 'purple_dream' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Morro FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Morro va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Frank Bitterberg, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El Morro va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en Frank Bitterberg va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Morro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Zoran Mudrić des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Morro van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 28, però Robin Sten va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Morro van sortir al contraatac al minut 50, però Frank Bitterberg va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 219 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Rusmin Jelinčič va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Frank Bitterberg, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cornell Andersen de Morro es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zoran Mudrić de Morro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Del Pino de Morro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

purple_dream

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 27 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 27, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Enrique Mariano Oyarzún marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Champiwillka Alessandri que va xutar a fora per molt poc.
  • 270 Minuto 48 (Ocasión de falta): El purple_dream va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 48 amb un llançament de falta perillós. En Scipio Rontini però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Carlos Verón hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Antonio Cardenas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Helio Porma de purple_dream va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.