Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729534448

Liga 729534448 Información oficial sobre el partido 729534448 en Hattrick

05.05.2024 22:40:00

Temuco City C.F. Alineación oficial del equipo 'Temuco City C.F.' en el partido 2 - 5 Colo Colo RL Alineación oficial del equipo 'Colo Colo RL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Temuco City C.F. Alineación oficial del equipo 'Temuco City C.F.' en el partido 1 - 9 Colo Colo RL Alineación oficial del equipo 'Colo Colo RL' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Temuco City C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors del Temuco amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 33, deixant Bahti Ulaklı en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): Passava el minut 47 del matx, quan l'atent Saber Bensaid va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Valentín Soria Carnicero va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enas Varas de Temuco es va guanyar la targeta groga merescudament.

Colo Colo RL

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Antonio Jesús Bustamante de Colo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Alejandro Del Rosari Gomez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 42, Colo va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Teobaldo Banda.
  • 180 Minuto 53 (Gol de falta): Al minut 53, una falta xutada per Sonny Rasmussen va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 4 per a Colo. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 135 Minuto 74 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Alejandro Del Rosari Gomez va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 5. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Ariel De la Barra va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Teobaldo Banda, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Colo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Hassan Nagi de Colo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hassan Nagi de Colo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Jesús Bustamante.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Teobaldo Banda de Colo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.