Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729533108

Liga 729533108 Información oficial sobre el partido 729533108 en Hattrick

12.05.2024 22:40:00

Santiago Smogs Alineación oficial del equipo 'Santiago Smogs' en el partido 0 - 2 suruyo Alineación oficial del equipo 'suruyo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santiago Smogs Alineación oficial del equipo 'Santiago Smogs' en el partido 0 - 1 suruyo Alineación oficial del equipo 'suruyo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santiago Smogs

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Santiago sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gonzalo Hualaman, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 24 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

suruyo

Goles Goles

  • 170 Minuto 19 (Gol de falta): Al minut 19 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Eric Balmaceda va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Carlos Francisco Atouguia va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Carlos Arizaga va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Alistair Bellgrove va estar a punt de posar per davant a suruyo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Konstantin Ochlich va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 Konstantin Ochlich va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Carlos Francisco Atouguia, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Tonny Andresen al minut 55, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Eric Balmaceda al minut 69.