Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729533101

Liga 729533101 Información oficial sobre el partido 729533101 en Hattrick

28.04.2024 22:40:00

SELK NAM Alineación oficial del equipo 'SELK NAM' en el partido 0 - 3 Mazetas Alineación oficial del equipo 'Mazetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SELK NAM Alineación oficial del equipo 'SELK NAM' en el partido 2 - 3 Mazetas Alineación oficial del equipo 'Mazetas' en el partido
Tiene mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,4 % 45,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SELK NAM

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Toni Roa va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Ahmet Cansever va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 el SELKNAM va posar setge sobre la defensa central visitant però en Dawid Liberda no va estar gens encertat.
  • 290 Minuto 55 (Ocasión de falta): En Marcelino Plaza va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Mazetas

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, Rien Sinnema va pentinar un córner cap al segon pal que Manuel Frank va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Eduardo Alaín Bertrán de Mazetas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Mazetas l'avantatge per 0 - 3. Jean Bolfarine en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Rien Sinnema va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alexander Santana, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Rien Sinnema quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alexander Santana, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Dino Giacobazzi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alexander Santana va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): João Macedo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mazetas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.