Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729532149

Liga 729532149 Información oficial sobre el partido 729532149 en Hattrick

05.05.2024 22:40:00

Zorrit0s Alineación oficial del equipo 'Zorrit0s' en el partido 5 - 1 The DiCasti Alineación oficial del equipo 'The DiCasti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zorrit0s Alineación oficial del equipo 'Zorrit0s' en el partido 3 - 0 The DiCasti Alineación oficial del equipo 'The DiCasti' en el partido
Tiene suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zorrit0s

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 4 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Zorros. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Nahuel Margulis xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Javier Suazo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Zorros.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DiCasti. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Javier Suazo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Zorros es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 47.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alejandro Ancavil es va introduir dins la defensa central al minut 60, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Clemente Navia va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 73 el resultat passava a ser de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ayka Gallo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

The DiCasti

Goles Goles

  • 162 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 10 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Mieczysław Spaliński de DiCasti marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): DiCasti va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 64 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de DiCasti va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mariusz Warzycha, però el porter rival va fer una gran aturada.