Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729532031

Liga 729532031 Información oficial sobre el partido 729532031 en Hattrick

21.04.2024 22:40:00

Ls Pechiches Alineación oficial del equipo 'Ls Pechiches' en el partido 1 - 2 Ass Somos Alineación oficial del equipo 'Ass Somos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ls Pechiches Alineación oficial del equipo 'Ls Pechiches' en el partido 0 - 1 Ass Somos Alineación oficial del equipo 'Ass Somos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ls Pechiches

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Anton Maria Pagès va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Pechiches.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Xenón Cuevas hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Julius Solvak havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Pechiches van sortir al contraatac al minut 55, però Jake Anderson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Ass Somos

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Roland Verdurmen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Somos va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 62. Vahdet Yuna va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Jesús Ardizoglou va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Roland Verdurmen va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Vahdet Yuna rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Totte Wimmers va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Volker Winklmüller de Somos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 54, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Paolo Lupacchino va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Vahdet Yuna de Somos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.