Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729531203

Liga 729531203 Información oficial sobre el partido 729531203 en Hattrick

12.05.2024 22:40:00

Malayas F.C Alineación oficial del equipo 'Malayas F.C' en el partido 3 - 3 Peña Blanca FC Alineación oficial del equipo 'Peña Blanca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Malayas F.C Alineación oficial del equipo 'Malayas F.C' en el partido 0 - 5 Peña Blanca FC Alineación oficial del equipo 'Peña Blanca FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malayas F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 14, Jayri Navia de Malayas empatava el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 del partit, el jugador Juan Cristóbal Larrauna de Malayas va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): Jayri Navia de Malayas va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Juan Cristóbal Larrauna que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Malayas, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Jayri Navia va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Malayas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Garrett Mathes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Peña Blanca FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Blanca prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Márton Pap.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb 56 minuts jugats, Martín Rocha de Blanca va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 68, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sander Busstra es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Blanca va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Jesus Morientes va desviar el xut final de Marcellin Bellet després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Vincuk Balaychuk, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Blanca va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Márton Pap va quedar-se sol davant el porter Juan Jesus Morientes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Blanca va ser a punt de marcar al minut 31, quan el seu jugador Samuel Vercauteren va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Ismail Joanny va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Juan Jesus Morientes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vincuk Balaychuk, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.