Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729531199

Liga 729531199 Información oficial sobre el partido 729531199 en Hattrick

05.05.2024 22:40:00

Peña Blanca FC Alineación oficial del equipo 'Peña Blanca FC' en el partido 7 - 0 Maras FC Alineación oficial del equipo 'Maras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Peña Blanca FC Alineación oficial del equipo 'Peña Blanca FC' en el partido 5 - 0 Maras FC Alineación oficial del equipo 'Maras FC' en el partido
Tiene suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Blanca FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 1 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ismail Joanny va anar a parar al cap de Allan Toselli que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Blanca el 1 - 0.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Piermarco Valzania va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Blanca va aconseguir el 3 - 0 quan Martín Rocha va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vincuk Balaychuk, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Blanca.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Blanca a 5 - 0. Ismail Joanny va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Blanca va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ismail Joanny va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Piermarco Valzania de Blanca va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 4 quan Vincuk Balaychuk de Blanca gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Martín Rocha per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Faustino Rakela va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Vincuk Balaychuk es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 82, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcellin Bellet de Blanca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Samuel Vercauteren de Blanca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Maras FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Francisco Antonio Canque va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Maras que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Antonio Canque de Maras es va guanyar la targeta groga merescudament.