Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729528562

Liga 729528562 Información oficial sobre el partido 729528562 en Hattrick

28.04.2024 22:40:00

Destroyers F.K. Alineación oficial del equipo 'Destroyers F.K.' en el partido 5 - 1 villerarreal Alineación oficial del equipo 'villerarreal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Destroyers F.K. Alineación oficial del equipo 'Destroyers F.K.' en el partido 3 - 1 villerarreal Alineación oficial del equipo 'villerarreal' en el partido
Tiene suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Destroyers F.K.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Eduard Bueras ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Destroyers es posava per davant 1 a 0.
  • 190 Minuto 33 (Gol de falta): En Nicolás Reyes conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sief Najeeb, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Destroyers.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Marko Jekić la va rematar Eduard Bueras amb una magnífica volea que va fer pujar per a Destroyers el 4 - 1.
  • 190 Minuto 91 (Gol de falta): Al 91 minuts, El Destroyers va fer el 5-1. En Francisco Reyes va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marko Jekić de Destroyers va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 234 Minuto 44 (Ocasión de penalti): En Alessandro Perotti va llançar un penal al minut 44. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Matěj Kacerovský al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francisco Reyes va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Mangal Rao gairebé va marcar per a Destroyers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marko Jekić per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Matěj Kacerovský va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marko Jekić de Destroyers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

villerarreal

Goles Goles

  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): En Gautier Couteau va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 41, quan un error defensiu va deixar David Rojo completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Arturo Scirea va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pavlos Makolidis va fer una magnífica centrada, però la rematada de Massimo Chiabrera va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del villerarreal va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Gautier Couteau no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimo Chiabrera de villerarreal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.