Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729528404

Liga 729528404 Información oficial sobre el partido 729528404 en Hattrick

12.05.2024 22:40:00

Piscoleros del 95 Alineación oficial del equipo 'Piscoleros del 95' en el partido 3 - 2 The Impossibles Alineación oficial del equipo 'The Impossibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Piscoleros del 95 Alineación oficial del equipo 'Piscoleros del 95' en el partido 3 - 3 The Impossibles Alineación oficial del equipo 'The Impossibles' en el partido
Tiene un resultado normal 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piscoleros del 95

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Luc Reynders entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Piscoleros, un peu providencial d'en Atahan Yüce va situar el 1-1 al panell digital.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 36 gràcies a la jugada de Kerem Gülensoy, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Piscoleros a 3 - 1. Marcel Ansieta va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Piscoleros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Marcel Ansieta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marcel Ansieta de Piscoleros va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kerem Gülensoy de Piscoleros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Jędrzej Banasiak de Piscoleros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

The Impossibles

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, el Impossibles va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Petar Krklješ, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats de Impossibles van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Paweł Kopiec va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Impossibles va estar a punt d'empatar al 39 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de 杨 (Yang) 霆毅 (Tingyi) que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en 顾 (Gu) 尔晶 (Erjing) quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.