Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729527897

Liga 729527897 Información oficial sobre el partido 729527897 en Hattrick

05.05.2024 22:40:00

Tinku Brewing F.C. Alineación oficial del equipo 'Tinku Brewing F.C.' en el partido 2 - 4 Cascada FC Alineación oficial del equipo 'Cascada FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tinku Brewing F.C. Alineación oficial del equipo 'Tinku Brewing F.C.' en el partido 5 - 1 Cascada FC Alineación oficial del equipo 'Cascada FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tinku Brewing F.C.

Goles Goles

  • 109 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Otto Herranen es va complicar la vida al minut 3 intentant esquivar Erik Evans en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Cascada, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 113 Minuto 5 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Otto Herranen de Brewing va aconseguir igualar el partit al minut 5, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Brewing prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Nicomedes Cerda va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Ab Ooijer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Brewing se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Juan Carlos de Solminihac una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Rangel Georgiev va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Otto Herranen de Brewing no va ser gol per ben poc.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Gaetano Raso va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Duncker.

Cascada FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Cascada era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Peter Cueto va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): Cascada agafava avantatge al minut 47 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Erik Evans amb mestria.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cascada eren letals, i Erik Evans va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 4 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cascada va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 17, però en Róbert Machnicz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Róbert Machnicz de Cascada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.