Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729521220

Liga 729521220 Información oficial sobre el partido 729521220 en Hattrick

21.04.2024 22:30:00

Tamarindus Team Alineación oficial del equipo 'Tamarindus Team' en el partido 3 - 0 Saint Mark Spartans Alineación oficial del equipo 'Saint Mark Spartans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tamarindus Team Alineación oficial del equipo 'Tamarindus Team' en el partido 3 - 0 Saint Mark Spartans Alineación oficial del equipo 'Saint Mark Spartans' en el partido
Tiene un resultado normal 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tamarindus Team

Goles Goles

  • 106 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Junior Warmington sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 21 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Tamarindus al minut 47, que va llançar ajustat al pal en Léonard Haudebourg. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Tamarindus va aconseguir el 3 - 0 quan Wolde Neaves va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Micah Beckford va rematar alt.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Theo Ransom es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Léonard Haudebourg.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Micah Beckford de Tamarindus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chris Charlemagne de Tamarindus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Saint Mark Spartans

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Dwayne Bascombe va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sean Anderson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.