Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729521118

Liga 729521118 Información oficial sobre el partido 729521118 en Hattrick

05.05.2024 22:30:00

Saint Patrick Spartans Alineación oficial del equipo 'Saint Patrick Spartans' en el partido 3 - 3 Tequila Sunrise CF Alineación oficial del equipo 'Tequila Sunrise CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Saint Patrick Spartans Alineación oficial del equipo 'Saint Patrick Spartans' en el partido 2 - 6 Tequila Sunrise CF Alineación oficial del equipo 'Tequila Sunrise CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saint Patrick Spartans

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ian Odwin va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 34.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Deon Bourbon va anar directament als peus de Ian Odwin que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): El jugador Dwight Leonard de Spartans, després de 75 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ismail Cossard va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Daniel Gayfer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ian Odwin de Spartans amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tequila Sunrise CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Al minut 8 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Tyrone Thompson va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tequila prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Sonny Morris.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Courtney Afflick va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tequila a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Omari Bynoe va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Tequila va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Taleb Khasseh va quedar-se sol davant el porter Stephen Curling, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Tequila creava perill des de la dreta al minut 76, però en Stephen Curling, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Irmbert Lindbichler desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joel House de Tequila la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Joel House de Tequila es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 91.