Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729520161

Liga 729520161 Información oficial sobre el partido 729520161 en Hattrick

28.04.2024 22:30:00

Camerhogne United Alineación oficial del equipo 'Camerhogne United' en el partido 5 - 5 Saint Patrick City Alineación oficial del equipo 'Saint Patrick City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Camerhogne United Alineación oficial del equipo 'Camerhogne United' en el partido 2 - 3 Saint Patrick City Alineación oficial del equipo 'Saint Patrick City' en el partido
Tiene bastante suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,1 % 48,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camerhogne United

Goles Goles

  • 101 Minuto 14 (Gol por el centro): Riccardo Tavolini de Camerhogne va demostrar les seves habilitats al minut 14 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 101 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18, Marc Fischer es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Rainer Linnig de Camerhogne va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 4.
  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Camerhogne va reduir el marcador al minut 85 a 4 - 5 quan Rainer Linnig va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Nevzat Teksoy va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Paul Scoon i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Camerhogne, però el xut de Vilém Vlachovský va sortir bastant desviat.

Saint Patrick City

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Cornelius Dallaway de Patrick va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Basil Bastarache va augmentar l'avantatge de Patrick a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 137 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de John Donovan la va convertir en gol amb un remat de cap en Gino Malentacchi tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 15 el marcador es va actualitzar: 1 - 3.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): John Donovan va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Patrick per augmentar la diferència al marcador a 3 - 5 al minut 80. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Hampus Hansson. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Patrick va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 87, quan Donovan Philips va quedar-se sol davant el porter Conan Resuagli, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Patrick a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cornelius Dallaway va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Hampus Hansson de Patrick va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.