Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729519766

Liga 729519766 Información oficial sobre el partido 729519766 en Hattrick

21.04.2024 22:30:00

maxmarmatel Alineación oficial del equipo 'maxmarmatel' en el partido 3 - 2 Stoneage Rovers Alineación oficial del equipo 'Stoneage Rovers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
maxmarmatel Alineación oficial del equipo 'maxmarmatel' en el partido 0 - 2 Stoneage Rovers Alineación oficial del equipo 'Stoneage Rovers' en el partido
Tiene bastante suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maxmarmatel

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Duje Janović va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, maxmarmatel, al minut 24. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): maxmarmatel va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 31, quan Gábor Dobóvári, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Severin Recher va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Manuel Carlés, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Stoneage Rovers

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Bob Brader que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 154 Minuto 67 (Gol de penalti): Stoneage va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Forest McAvaney.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Stoneage al minut 23, però el xut de Raik Chiladakis-Hannauer va topar amb la tanca defensiva.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 25, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jermaine Dore va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Víctor Gaínza des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Jesús Mingo Muñoz va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Jermaine Dore.