Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729510139

Liga 729510139 Información oficial sobre el partido 729510139 en Hattrick

05.05.2024 22:25:00

Curaçao explorers Alineación oficial del equipo 'Curaçao explorers' en el partido 6 - 1 PTM TEAM Alineación oficial del equipo 'PTM TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Curaçao explorers Alineación oficial del equipo 'Curaçao explorers' en el partido 10 - 0 PTM TEAM Alineación oficial del equipo 'PTM TEAM' en el partido
Es un cenizo 9.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Curaçao explorers

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Al minut 21 l'àrbitre va premiar explorers amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Kristian Sjursen va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Wolf Knittler, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. explorers es posava per davant!
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan explorers va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Churandy Zuiverloon des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Dennis Östborn va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Dennis Östborn es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): explorers va augmentar la diferència quan Teunis Wiersema no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Churandy Zuiverloon va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El explorers ho intentava per la dreta per mitjà de Wolf Knittler, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Wolf Knittler va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

PTM TEAM

Goles Goles

  • 108 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Darryl Hilaire és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Cuco Salsbach perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".