Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729510086

Liga 729510086 Información oficial sobre el partido 729510086 en Hattrick

05.05.2024 22:25:00

LFC BW Dallas Alineación oficial del equipo 'LFC BW Dallas' en el partido 1 - 3 Socceros United Alineación oficial del equipo 'Socceros United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LFC BW Dallas Alineación oficial del equipo 'LFC BW Dallas' en el partido 2 - 0 Socceros United Alineación oficial del equipo 'Socceros United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LFC BW Dallas

Goles Goles

  • 103 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Dallas per la dreta va donar com a resultat un gol de Pavel Kovtonyuk al minut 43 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Daniel Johanns va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Dallas.
  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kevin Fidler estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que 王 (Wang) 富才 (Fucai), als 19 minuts, va fallar per ben poc.
  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després de 21 minuts, Christian Svanmo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al 40, Kevin Fidler hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Pierrick Jannet. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Pavel Kovtonyuk no oblidarà el que li va passar durant el minut 41. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 53 minuts, en Pavel Kovtonyuk no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): Daniel Johanns hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Roger Ntakarimize havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Christian Svanmo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Dallas va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Pavel Kovtonyuk va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Pavel Kovtonyuk, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Dallas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pavel Kovtonyuk va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pierrick Jannet va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Socceros United

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): El Socceros era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Lenny Yzer va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Socceros va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 22, quan Tamás Dörnyei, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Socceros van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Jefferson Chaves.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Socceros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jurick Hato, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): El Socceros va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jefferson Chaves la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.