Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729510083

Liga 729510083 Información oficial sobre el partido 729510083 en Hattrick

28.04.2024 22:25:00

DSC Wanne-Eickel IV Alineación oficial del equipo 'DSC Wanne-Eickel IV' en el partido 0 - 3 LFC BW Dallas Alineación oficial del equipo 'LFC BW Dallas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DSC Wanne-Eickel IV Alineación oficial del equipo 'DSC Wanne-Eickel IV' en el partido 0 - 2 LFC BW Dallas Alineación oficial del equipo 'LFC BW Dallas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DSC Wanne-Eickel IV

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DSC OléOlé, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Sheldon Daal va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de DSC OléOlé van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eric Zijlman va sortir desviat a la dreta de la porteria.

LFC BW Dallas

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Kevin Fidler que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, un xut de 王 (Wang) 富才 (Fucai) des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, Dallas va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser 王 (Wang) 富才 (Fucai), amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, 王 (Wang) 富才 (Fucai) quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mustafa Kemal Olsar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Daniel Johanns quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Adelino Sucre, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Dallas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Daniel Johanns va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Dallas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kevin Fidler va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.